DoubleJohn - Sisteme de comunicatie si interfoane
Despre noi
Servicii
Produse
Clienti
Contact
  Romana  English  Francais
 
Interfon duplex!
Interfon pentru comunicatie duplex
   Acest echipament este folosit la toate tipurile de ghişeu (în special cele bancare) unde comunicaţia dintre funcţionar şi public este îngreunată din cauza modului de construcţie a ghişeului. În stand-by cele două linii de comunicaţie sunt blocate.
   Apariţia unui semnal sonor de o anumită intensitate la unul dintre microfoane duce la activarea liniei respective (pragurile de intensitate de la care se deschid liniile sunt reglabile). Dacă există semnale sonore la ambele microfoane se va deschide linia la care semnalul sonor este mai puternic. Dacă ambele linii au acelaşi nivel de semnal sonor la microfoane, se deschide linia "microfon funcţionar - difuzor exterior". Datorită unui sistem de reglare automată a amplificării, semnalul sonor la ieşirea difuzoarelor este constant ca nivel şi nu depinde de intensitatea sonoră existentă la microfoane, aceasta putând să varieze în limite destul de mari.
   Echipamentul se livrează cu un înalt grad de finisare, părţile metalice fiind vopsite în câmp electrostatic, ceea ce îi asigură o protecţie mecanică ridicată.
   Componentele care intră în structura acestui echipament sunt de cea mai bună calitate. Acest echipament face obiectul unui brevet de invenţie eliberat de OFICIUL DE STAT PENTRU INVENŢII ŞI MĂRCI în anul 1999.
Sistem de comunicație duplex Sistem de comunicatie duplex

Acest echipament, derivat din modelul de bază JJ-03/1, este adaptat tehnic astfel încât să ofere posibilitatea secretizării comunicației între cele două posturi terminale, care sunt realizate cu microreceptoare telefonice.
Pot fi folosite în locații unde între cele două posturi există geam despărtitor antiglonț și comunicarea dintre cei doi utilizatori se dorește a fi confidențială. Caracteristicile tehnice, funcționale și de utilizare se mențin pentru restul echipamentului, fiind cele ale modelului de baza JJ-03/1.

Sistem de comunicație duplex Sistem de comunicatie duplex

   Echipamentul este o variantă extinsă a modelului JJ-03/1.
Este utilizabil în situația în care este necesară comunicația între un post 
PRINCIPAL și mai multe posturi TERMINALE. Postul principal îndeplinește și funcția de monitorizare a comunicațiilor.

Echipamentul aflat la postul principal este format din urmatoarele module:
-unitatea centrală (U.C.)
-boxă activă
-pupitru dispecer ptr. 10 posturi terminale (cu posibilitate de mărire a nr. de
posturi terminale)
-echipament ptr. solicitare de comunicație (cuprinde electronica de
semnalizare vizuală aflată în pupitru dispecer, boxa ptr. semnalizare
sonoră și sursa de alimentare)
 Echipamentul aflat la postul terminal este format din urmatoarele module:
-boxă activă
-modul cu microfon și buton ptr. solicitare de comunicație

Echipamentul beneficiază de urmatoarele facilități:

  1. activare prin intermediul vocii
  2. reglare automată a amplificării

Legatura între postul principal și posturile terminale poate fi realizata pe distanțe de până la 150 m. Cu o modificare a structurii echipamentului electronic, distanța poate fi marită.
Echipamentul este certificat CE.

Click aici!
Interfoane
   Acest echipament poate fi folosit în cadrul societăţilor comerciale pentru comunicarea între manager şi subordonaţi, la locuinţe cu mai multe apartamente etc.
   Legătura dintre postul apelant şi posturile apelate se face pe două linii de comunicaţie, posturile fiind cuplate galvanic la acestea. În configuraţie pot fi incluse mai multe posturi care apelează.
   Echipamentul se livrează cu un înalt grad de finisare, părţile metalice putând fi galvanizate sau vopsite în câmp electrostatic, ceea ce îi asigură o protecţie mecanică ridicată. Acest echipament face obiectul unui brevet de invenţie eliberat de OFICIUL DE STAT PENTRU INVENŢII ŞI MĂRCI în anul 2003.
Click aici!
Interfoane locuinte
   Echipamentul poate fi montat la locuinţe de tip case sau vile, oferind posibilitatea comunicării între un post central şi mai multe terminale (poartă acces, garaj, camere personal deservire, diverse anexe gospodăreşti etc.). Selectarea postului terminal cu care se doreşte comunicarea se face de la postul central, prin intermediul unui comutator.
   Acest echipament mai oferă posibilitatea de a comanda, tot de la postul central, una sau mai multe broaşte electromagnetice.
   Gradul de finisare al echipamentului este deosebit, adecvat destinaţiei, asigurându-i totodată o protecţie mecanică ridicată, precum şi rezistenţă la agenţii atmosferici.

Click aici!
Echipamente pentru conferinte
   Este destinat utilizării în săli de conferinţe, fiind compus dintr-o unitate centrală, la care sunt conectate microfoanele şi boxele active aferente atât prezidiului cât şi locurilor ocupate de participanţii la conferinţă. La unitatea centrală pot fi conectate de asemenea căştile destinate traducerii simultane.
   Controlul alocării microfoanelor din sală se realizează de la unitatea centrală, aceasta fiind amplasată la prezidiu.
   Ţinând cont de destinaţia echipamentului, gradul de finisare al acestuia, asigurat prin utilizarea unor tehnologii moderne de vopsire în câmp electrostatic, este deosebit, conferindu-i totodată o protecţie mecanică ridicată.

ECHIPAMENT PENTRU SALVAREA PERSOANELOR ÎNCARCERATE ÎN SPAȚII ÎNGUSTE
ECHIPAMENT PENTRU SALVAREA PERSOANELOR INCARCERATE IN SPAȚII INGUSTE
    S.C.DOUBLEJOHN Prodservice S.R.L., a produs Echipament pentru salvarea persoanelor încarcerate în spații înguste, model JJ-15. Echipament a fost conceput și realizat pentru salvarea persoanelor încarcerate în spații înguste cum sunt puțuri, fântâni, peșteri, canale de apă, etc.
Partea electronică poate fi utilizată și pentru investigarea clădirilor care au fost dărâmate în urma unor catastrofe naturale și unde ar putea exista supraviețuitori. Sonda de investigare având dimensiuni mici poate fi introdusă printre ruine, în vederea investigării, evaluării și analizei situațiilor existente, pentru a preveni eventualele evenimente nedorite care pot apare în timpul operațiunilor de salvare.
Echipamentul electronic poate fi utilizat și în inspectarea canalelor tehnologice. Cu ajutorul sondei de investigare, care va însoți persoana în inspecție, aceasta va putea comunica cu restul echipei, facând schimb de informații tehnice și transmițând imagini de la locul inspecției. Părțile care compun acest echipament sunt echipamentul electronic și echipamentul mecanic.
Echipamentul electronic este format din "Sonda Investigare"(S.I.). conectată prin cablu, care poate avea lungime de 100 metri, la "Unitatea Centrală"( U.C.).
U.C. are rol de monitorizare și control a activitații de salvare, prin sistem video si audio, dispunând de monitor video LCD de 7 inch, microfon și difuzor conectate la un modul "controller" la care sunt conectate și microfonul și difuzorul aflate în S.I. Datorită modulului "controller" legătura audio realizată este deosebit de sensibilă, permițând să fie auzite cele mai slabe semne vitale, cum ar fi respirație dificilă însoțită de gemete, atunci când S.I. este în apropierea persoanei încarcerate.
S.I. conectată prin cablu la U.C. dispune de cameră video, miniproiector realizat cu diodă LED de mare intensitate luminoasă și consum redus de energie, microfon și difuzor. Datorită sistemului de comunicație audio/video se pot stabili legături de comunicare cu persoanele aflate în situații extreme pentru evaluarea stării fizice și psihice în care se află acestea. Faptul că există un canal de comunicație, duce la creșterea speranței acelei persoane de a fi salvată.
S.I. poate fi introdusă în diverse spații înguste, greu accesibile, prin intermediul unei tije formată din segmente de țeavă de aliaj de aluminiu , care se pot cupla între ele rapid, simplu și sigur. Fiind usoară, poate fi manevrată de investigator fară eforturi fizice deosebite. La U.C. poate fi cuplată o altă sondă care este formată din cameră video și miniproiector, aceasta fiind protejată pentru a fi utilizată în medii lichide (apă), cu un grad de transparență suficient, pentru ca imaginile trasmise de cameră și recepționate pe monitor să poată fi utilizate. Echipamentul poate fi alimentat din rețeaua electrică 230V/50 Hz c.a. sau din acumulatorul propriu, care asigură o independență energetică timp de aproximativ 6 h, cu echipamentul în funcționare totală. Pentru situații de urgență poate fi conectat pentru alimentare, un alt acumulator aflat în exteriorul echipamentului.
In situația unei calamități naturale, faptul că echipamentul este alimentat din sursă independentă de rețeaua electrică, conferă acestuia un grad de utilizare mărit, ca situații existente, putând fi folosit acolo unde nu există altă sursă de energie.
Echipamentul mecanic este format din tije de aliaj de Al, în secțiune pătrat. Compoziția specială a aliajului de Al. din care sunt confecționate tijele, asigură o rezistență mecanică sporită. Tijele, cu lungimi de 2 m, se cuplează sigur, simplu și rapid între ele pentru a ajunge la lungimea dorită. Primul segment are o construcție specială permițând transformarea lui în litera" L " și devenind astfel un fel de"scaun". Datorită faptului că există sonda de investigare S.I. , operațiunea de salvare este monitorizată permanent de echipa de salvare, aceasta putând modifica modul de salvare atunci când apar situații neprevăzute.Echipamentul mecanic este completat cu "subansamblu stabilizare poziție", care se cuplează la primul segment de tijă, fiind solidar cu acesta.
Acest subansamblu contribuie la stabilizarea poziției corpului persoanei încarcerate, în cursul operațiunii de extracție, fiind controlat ca poziție, prin intermediul unui alt sistem de tije confectionate din aliaj de Al., acestea având secțiune rotundă.
Click aici!
Amplificator audio
   Este destinat transmiterii semnalelor audio de la diferite surse externe, fiind utilizat pentru spaţii închise, de dimensiuni mici sau medii, cu zgomot de fond relativ redus (săli de aşteptare, săli de conferinţe, hale de montaj manual, fără utilaje mecanice etc.).
   Echipamentul, format dintr-un difuzor de medie putere, modul amplificator semnal audio şi alimentator stabilizat şi protejat la scurtcircuit, este montat într-o carcasă estetică, prevăzută cu întrerupător de reţea şi semnalizator prezenţă tensiune.
Click aici!
Sursa de tensiune stabilizata
   Sursă de tensiune continuă stabilizată, protejată la scurtcircuit şi cu limitare a curentului de sarcină la care valorile tensiunilor furnizate se încadrează în gama 3V-35V c.c, în trepte fixe (standard) sau variabile, în funcţie de solicitare. Curentul de sarcină poate fi max. 4A.
   Echipamentul se prezintă unitar, asamblat într-o carcasă metalica. Aceasta este acoperită galvanic, sau poate fi vopsită în câmp electrostatic, în funcţie de solicitări.
Click aici!
Sistem blocare acces cu cod
   Produsul este conceput şi realizat a fi utilizat în principal pentru creşterea gradului de securitate a incintelor prevăzute cu uşi speciale (tezaur bancar, case de valori etc.). Blocarea accesului se face cu un obturator mecanic care se manevrează manual după formarea combinaţiei de cifru şi expirarea timpului de temporizare. Unitatea se aplică pe faţa exterioară a uşii incintei (cameră de tezaur, casă de bani) astfel încât nu sunt necesare intervenţii în mecanismele interioare ale uşii, iar funcţionarea acestora nu este influenţată de utilizarea unităţii de blocare. Avantajul acestuia, pe lângă cel al eliminării accesului persoanelor neautorizate, constă în faptul că poate fi montat pe echipamentele existente, fără a fi necesare operarea de modificări la sistemele de închidere.
   Codul de acces poate fi mecanic sau electronic, acesta din urmă având avantajul programării, respectiv existenţa unui număr mai mare de combinaţii şi o operare mult mai uşoară.
Click aici!
Cod electronic pentru control acces
   Codul electronic pentru controlul accesului este destinat echiparii uşilor de acces în locuinţe, instituţii, depozite sau alte spaţii cu destinaţii speciale. O altă utilizare este pentru comanda activării, respectiv dezactivării instalaţiilor de alarmă şi supraveghere.
Din punct de vedere funcţional echipamentul este compus din:
   - tastatură - formată dintr-un ansamblu de 16 taste dispuse pe patru liniii şi patru coloane, montată în exterior, în zona de acces;
   - ansamblul electronic;
   - sursa de alimentare, care poate fi: alimentator cuplat la reţeaua electrică monofazată de 220 V; 50 Hz, baterii, sau acumulator.
Ultimele două părţi componente ale echipamentului se amplasează în interior.
Echipamentul poate fi folosit în următoarele variante de utilizare:
   ==> varianta 1:impuls pentru comanda scurtă a accesului;
   ==> varianta 2: comenzi diferite pentru activare, respectiv dezactivare;
   ==> varianta 3: comandă unică pentru activare, respectiv dezactivare.
De menţionat că spre deosebire de prima situaţie, când se comandă un impuls de acces de durată scurtă (2 - 3 secunde), în ultimele două moduri de utilizare ultima comandă dată se menţine până la o nouă comandă.
Stabilirea variantei de utilizare se face de către firma producătoare, la cererea beneficiarului.
Execuţia în ansamblu şi gradul de finisare ale echipamentul corespund celor mai exigente cerinţe, iar la cerere se livrează tastaturi cu protecţie mecanică ridicată.
Click aici!
Microfon electronic
   Acest produs poate fi inclus în orice instalaţie de conferinţe sau sistem de comunicaţie audio, faţă de microfoanele obişnuite având avantajul că la ieşirea lui furnizează semnal constant, indiferent de poziţia vorbitorului faţă de microfon, în limitele domeniului de acoperire al acestuia.
Sistem de ordonare cu tichete Sistem cu tichete cu numar de ordine
    Sistemele cu tichete cu numar de ordine, ofera o solutie moderna si civilizata de gestionarea asteptarii persoanelor (pacienti, clienti, petitionari). Functionarea sistemului este urmatoarea :
-la intrare, utilizatorul (pacient, client, petitionar) primeste un tichet cu numar de ordine, eliberat de un dispozitiv de emis tichete
-apelarea persoanelor aflate in asteptare se face vizual si auditiv cu ajutorul unor sisteme electronice optice si acustice

Dispozitivul de emis tichete de ordine

Este instalat la intrare, usor accesibil utilizatorului. Are un panou cu taste, in dreptul fiecarei taste fiind o eticheta inscriptionata cu locatia pentru care este emis tichetul (cabinet medical/ birou/ ghise).
Prin simpla apasare a tastei corespunzatoare locatiei dorite, este emis un tichet care contine urmatoarele informatii:
- institutia
- cabinetul/biroul/ghiseul nr..
- bon de ordine nr...
- ziua, luna, anul, ora
Cu acest tichet se asteapta in locul destinat acestui scop, pana se face apelarea vizuala si auditiva. In mod automat, la ora 00,00 a fiecarei zi, se face reinitializarea tuturor numerelor de ordine emise in ziua precedenta (RESET).

Sistemul de afisare cu panouri electronice pentru zona de asteptare

Este instalat in spatiile destinate asteptarii. Informeaza posesorii de tichete cand sunt apelati pentru a se deplasa la locatia pentru care au solicitat anterior emiterea de tichet.
Atentionarea se face:
- vizual, prin intermediul unor afisaje electronice cu trei cifre cu segmente formate din diode LED, de culoare rosie, cu inaltimea de 57 mm (standard) si 2 grupe de 2 diode LED(rosu si verde) care "clipesc" alternativ timp de 30 secunde (temporizare reglabila)
- auditiv, prin emiterea unui semnal sonor de tipul " ding-dong".

Unitate de apelare Este amplasata in interiorul cabinetului/ biroului/ ghiseului. Afiseaza numarului apelat. Are in componenta:
- un afisaj de mici dimensiuni care indica numarul apelat, care este acelasi cu cel din zona de asteptare
- un buton (NEXT), care la fiecare actionare (apasare), permite avansarea cu cate o unitate a numarului de ordine apelat
- un buton (RESET), care prin actionare (apasare), comanda reinitializarea (punerea la "0") a numarului de ordine de la cele doua afisoare
Echipament electronic pentru limitarea accesului de persoane
Echipament electronic pentru limitarea accesului de persoane
    Acest echipament este conceput pentru a permite restricţionarea accesului persoanelor în anumite spaţii. În acest sens poate fi montat pe orice tip de uşă (cu deschidere stanga sau dreapta) la care distanţa masurată între axa clanţei şi placa frontală a broaştei este de minim 40 mm.
    Funcţionarea se bazează pe comanda electronică a blocării/deblocării sistemului mecanic de închidere a uşii (broscă). Prin modul de realizare al echipamentului electronic pentru limitarea accesului persoanelor s-a avut în vedere asigurarea unei instalări simple din punct de vedere mecanic, precum şi o programare care să nu necesite cunostinţe de specialitate.
    Codul folosit pentru a permite accesul este format din 4 caractere, care pot fi litere, cifre, sau combinaţii ale acestora.
Codul de acces poate fi schimbat simplu, de către utilizator, de câte ori acesta consideră că este necesar.
    Pentru alimentare sunt utilizate 8 baterii alcaline tip AA, care asigură funcţionarea timp de 2 ani, sau 20.000 de acţionări.
Echipamentul este prevăzut cu un sistem de semnalizare optic şi acustic pentru stare “baterie descărcată”.
    Acoperirea parţilor metalice este făcută prin vopsire în câmp electrostatic sau zincare.
Pentru situaţiile de urgenţă accesul se poate face prin deblocarea uşii cu cheia.
    Echipamentul electronic pentru limitarea accesului de personae poate fi utilizat în instituţii sau societăţi comerciale, la birouri, depozite, garaje, laboratoare, precum şi în industria hotelieră.
 
 
Temporizator pentru usi de tezaur
   Echipamentul este utilizat pentru echiparea uşilor de tezaur sau case de valori, având ca scop prevenirea accesului persoanelor neautorizate. Avantajul acestui produs constă în faptul că poate fi cuplat la orice sistem de închidere mecanic existent, în acest sens fiind necesar doar acceptul producătorului sistemului mecanic de închidere menţionat mai sus.
Sistem electronic de control si comanda
   Echipamentul are ca scop asigurarea în condiţii de deplină securitate a funcţionării caselor de transfer valori în unităţi comerciale de tip supermarket, caracterizate printr-un volum mare de încasări în numerar.
   Echipamentul permite realizarea comenzilor secvenţiale, interblocarea şi semnalizarea stării, conform logicii de securitate, a uşilor caselor de transfer valori, precum şi a celor de acces în incinta în care acestea sunt amplasate.
Incarcator pentru acumulatori cu Pb si acid
   Produsul, utilizat pentru încărcarea şi menţinerea în stand-by a acumulatorilor cu Pb şi acid, se evidenţiază de alte produse de acelaşi tip, prin faptul că datorită limitării curentului de încărcare, caracteristică prestabilită în funcţie de capacitatea acumulatorului, se prelungeşte durata de funcţionare la parametrii optimi a acestuia.
   Se livrează cu diferite caracteristici tehnice (tensiune şi curent de ieşire), la solicitarea utilizatorului, în funcţie de tipul acumulatoarelor folosite.

index
HOME  |  DESPRE NOI  |  SERVICII  |  PRODUSE  |  CLIENTI  |  CONTACT